sreda, 25 decembar 2013 04:05

Predstavljena nova pojačanja

Napisano 
Ocenite ovaj članak
(12 glasova)

Fudbalski kluba Radjevac danas je održao konferenciju za štampu na kojoj je predstavio nove igrače.Danas su za Radjevac potpisali Nenad Miajlović,Slobodan Miajlović,Dragan Arsenović i Dejan Mišković

Ono što su hteli u Radjevcu su i doveli,po rečima Sportskog direktora Dejana Miloševića ovo bi trebalo da bude kraj dovođenja igrača jer žele da daju veću šansu mladim igračima iz škole Radjevca koji su opravdali poverenje u jesenjem delu.

dejan-milosevic-

U ovom zmiskom prelaznom roku angažovali smo četri pojačanja od kojih su trojica koji potiču iz Radjevca.Cilj nam je bio da ih vratimo u matični klub,da pojačamo igrački kadar na svim pozicijama, da bi formirali jednu dobru ekipu koja će nastupiti u zonskom stepenu takmičenja. -rekao je Milošević

 

 

dragan arsenovic

Prvi fudbaler koji je stavio potpis je iskusni Dragan Arsenović odbrambeni igrač.Pored Radjevca u svojoj karijeri nastupao je za OFK Beograd,Slogu iz Doboja a u Radjevac stiže iz Podrinja Janja prvoligaša BIH.

- Stugao sam u klub sa velikom tradicijom da pomognem  i uđemo u viši rang - rekao je Arsenović koji  nam je dodao da nije baš pričljiv ali na terenu mnogo bolje priča.

 

nenad-miajlovic

Još jedan fudbaler stigao je iz višeg ranga. Nenad Miajlović vezni fudbaler stiže iz zonaša Mladost DD a pre toga nosio je dres šabačkog Borca i Radničkog Stobex.Igrač za kojim se pre par godina otimalo pola Srbije i kad je viđen bio na Lagatoru odlučio se ostati u Stobexsu.To kao da je prelomilo nešto u njegovoj karijeri pa nije imao proteklih godinu ipo zapaženih rezultata.Sad je siguran da je dobro odlučio i ovaj put nije pogrešio.

- Ov je pravi potez za mene,ovo je klub sa tradicijom i klub u exspanziji mislim da sam pogodio ali šta da radim na greškama se uči - rekao je Miajlović

 

dejan-miskovic

Od njega su se tresle noge golmana ove jeseni, najbolji strelac MFL Jadar Dejan Mišković ponovo nosi narandžasti dres.Stigao je iz Cerove u kojoj je ostavio dubok trag u 12 utakmica postigao je 16 golova.Iskusni Mišković stigao je sa velikom voljom jedva čeka pripreme i utakmice,ogromnu želju ima da da veliki doprinos ulasku Radjevca u zonu.

- Samo zdravlja i da me povrede mimoiđu ostalo ću ja lako rešavati na terenu. - rekao je Mišković

 

 

 

slobodan-miajlovic

Konkurencija na golu postaje sve veća,Zorana Nikolića čeka tešak posao.Divljaković i Tadić dobili su još jednog golmana vratio se Slobodan Boba Miajlović u Radjevac,želi da radi i ponovi uspeh koji je ostvario letos.

- Hoću i ovog leta da uvedem ekipu u zonu kao prošlog,konkurencija je žestoka Divlajković je u prednosti ali čekaću šansu kao zapeta puška - kaže Miajlović

 

Opširnije sa konferencije pogledajte u video izveštaju.

 

 

Pročitano 1651 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 24 decembar 2013 23:40

Medije